OKUL KÜTÜPHANEMİZİ YENİDEN DÜZENLEDİK!

Katip Çlebi Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Okul İdaresi ve öğretmenlerin başaltmış olduğu kitap kampanyası sonucu 1000'den fazla eseri kütüphanemize kazandırdık. Bu eserler öğrencilerimizin gelişimine son derece faydalı, ilgisini çekecek ve rahatlıkla okuyabilecekleri kitaplardan seçilmiş olup içerisinde dünya klasikleri ve Türk Edebiyatı eserleri olmak üzere birçok önemli eser bulunmaktadır. Bu eserler öğrencilerimizin istifadesine sunulmuştur. Dileyen öğrencilerimiz kütüphanemize kaydolarak istedikleri gibi kütüphanemizi kullanabileceklerdir. Yaptıkları çalışmalardan dolayı başta Okul Müdürü'miz Mahmut KALKAN olmak üzere, Okul İdaresine, ve kampanyamıza destek olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

17.09.2021 1253

17-09-202117-09-202117-09-2021